LIFE

Nume surpriză la ”Te cunosc de undeva!” 2020. Printre participanți și fiul lui Ilie Dumitrescu

Filmările la noul sezon de al showului de la Antena 1 au fost întrerupte după izbucnirea pandemiei de coronavirus, însă au fost reluate pe 15 mai, spun sursele consultate de Libertatea.

Emisiunea ”Te cunosc de undeva!” este versiunea românească a reality show-ului ”Your Face Sounds Familiar”, în care vedetele imită artiști renumiți. Primul sezon a debutat pe 17 martie 2012. Spectacolul este prezentat de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș și este jurizat de Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob. Libertatea a aflat câteva dintre cele 12 nume care vor participa în noul sezon.

Pe lista concurenților se află actorul Toto Dumitrescu, 22 de ani, fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Toto s-a născut în perioada în care tatăl său, 51 de ani, evolua la echipa Atlante, în Mexic. Conform paginii sale de portatul imdb.com, Toto a absolvit anul trecut Facultatea de Film și Teatru Mandragora din Londra. Primul rol în care a fost distribuit a fost pe când avea doar 16 ani. În 2015 a jucat în ”Palatul pionierilor”, în regia lui Bobby Păunescu. Toto i-a surprins plăcut pe critici în ”Un pas în urma serafimilor” (2017), fiind nominalizat la premiile Galei Gopo. Toto, care cochetează și cu meseria de manechin, a jucat și în Hackerville, serialul HBO România, alături de Andi Vasluianu şi Dana Dembinski. Filmul a fost regizat de Igor Cobileanski și produs de Cristian Mungiu.

Toto e fiul Letiției și al lui Ilie Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani, până în 2007, răstimp în care au venit pe lume cei doi copii ai cuplului, Toto și Mayra. Și tatăl său este pasionat de artă. Ilie Dumitrescu e proprietarul galeriei ”Hanul cu Tei” și al cafenelei cu același nume nume din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Jojo, Ami și Ada, printre concurente

Revenind la ”Te cunosc de undeva!”, ediția 2020, printre concurenți se vor mai afla Cătălina Grama – Jojo, 39 de ani, cunoscută vedetă de televiziune și actriță, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment. De asemenea, va fi prezentă Andreea Moldovan – Ami, 30 de ani, cântăreață de muzică dance, prezentă în clasamentele muzicale din România din 2012. Printre concurenți e și Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca ADDA, artistă care a participat, alături de soțul ei, la ultima ediție Asia Express.

Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 al emisiunii. Ea a încasat premiul de 15.000 de euro, iar banii au mers spre o cauză nobilă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here