Stirile ZileiTârgu-Jiu

Nu vrea războaie politice în CJ Gorj. Ce va face Iulian Popescu în prima ședință după alegeri

Iulian Popescu promite că va pune stop oricărui război politic de a doua zi, dacă, pe 27 septembrie, va câștiga alegerile pentru postul de președinte al Consiliului Județean Gorj.

”În prima ședință voi declara că alegerile s-au încheiat și că aștept de la toți membrii Consiliului Județean să tragă în aceeași direcție: interesul județului” a declarat candidatul PNL la Interviurile Infinit FM.

Popescu spune că vrea să-și aducă alături cei mai buni oameni, pe care să-i pună la conducerea instituțiilor din subordinea Consiliului Județean.

În privința Spitalului Județean de Urgență, a cărui activitate a fost criticată de liberali, Iulian Popescu spune că se va implica în organizarea concursului pentru postul de manager. Vrea o comisie de examinare independentă și o procedură transparentă, poate chiar cu participarea presei. Chirurgul Claudiu Soare, candidat PNL pentru un post de consilier județean, a acuzat că politicul s-a implicat direct în stabilirea ierarhiilor din cadrul Spitalului Județean de Urgență.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here