Stirile ZileiTârgu-Jiu

Nu vor autobuze scoase din uz. Miruță: Târgu-Jiul NU este groapa de gunoi a României!

Dispută la Târgu-Jiu după ce directorul Transloc, Mihai Paraschiv, a anunțat că vrea să înlocuiască autobuzele vechi cu unele scoase din uz, din alte orașe. Uniunea Salvați România și-a exprimat indignarea printr-un comunicat de presă.

“Târgu-Jiul trebuie să înceteze să mai fie catalogat ca un oraș de mâna a doua, a treia și aici să ajungă toate rablele pe care le aruncă alții. Târgu-Jiul nu e groapa de gunoi a României!” spune președintele USR Gorj, Radu Miruță.

Miruță nu este convins că, la Târgu-Jiu, vor ajunge cele 15 troleibuze ecologice prinse în proiectul de 24 de milioane de euro, fonduri europene, de modernizare a transportului public prezentat de autoritățile locale.

Și Viorel Caragea, președintele PER Gorj, a criticat ideea lui Mihai Paraschiv de a aduce mijloace de transport în comun scoase din uz de alte primării ale țării.

Mihai Paraschiv spune că nu vrea să închirieze ”vechituri sau rable” din alte orașe ale țării, ci să înlocuiască o parte din parcul Transloc cu autobuze din 2012, până vor ajunge troleibuzele electrice pe fonduri europene. Directorul societății de transport în comun este deranjat de criticile liderului USR.  

Mihai Paraschiv anunță că a înființat, în cadrul Transloc, un compartiment pentru atragerea de fonduri europene.

Cu excepția celor 15 troleibuze, care ar trebui achiziționate din fonduri europene, la Târgu-Jiu ar trebui să mai sosească încă 20, pe o licitație ce ar urma să fie organizată de Ministerul Dezvoltării.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here