Minerit și EnergieStirile Zilei

Nu se așteaptă să-l laude Pecingină. Tomescu: M-ar surprinde să ne susțină

Manu Tomescu îi dă replica deputatului Gheorghe Pecingină care i-a numit ”papagali” și ”joly jokeri” pe liderii protestatarilor din Piața Prefecturii.

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari spune că n-a fost prima dată când parlamentarul liberal are astfel de poziții, așa că n-a fost surprins de noul atac.

 ”M-ar fi surprins să ne susțină sau să vină alături de noi, să spună adevărul legat de munca grea a salariaților CEO” declară  Tomescu.

Tomescu crede că politicienilor aflați la putere le vine greu să accepte alte opinii decât ale lor.

În ultimele zile, au fost făcute declarații pe tema deceselor din Complexul Energetic Oltenia, în condițiile în care ministrul Energiei, Virgil Popescu, a afirmat că n-au avut loc accidente de muncă, în acest an. Managerul Daniel Burlan a declarat, la rându-i, că-n fiecare an sunt în jur de 60-70 de decese provocate de boli.

Manu Tomescu spune că a ținut să prezinte public decesele colegilor pentru a atrage atenția că personalul CEO este îmbătrânit și bolnav.   

Nicușor Văduva, salariat al Termocentralei Ișalnița, organizator al protestului pentru deblocarea Legii nr./197 din fața Prefecturii Dolj, a reacționat și el la declarațiile deputatului Gheorghe Pecingină arâtându-se nemulțumit că liderii PNL le tolerează.

Comments (1)

  1. […]  ”M-ar fi surprins să ne susțină sau să vină alături de noi, să spună adevărul legat de munca grea a salariaților CEO” declară… Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here