Stirile ZileiTârgu-Jiu

Nu renunță la Sorina! ”După prezidențiale, acțiune de amploare la nivel național”

Nu renunță la cazul Sorina! Nicolae Ivan anunță organizarea unei noi acțiuni la Baia de Aramă, sâmbătă, de la ora 17.00.

”Vom fi prezenți în orășelul de sub munte pentru a trage un nou semnal de alarmă, tuturor autorităților responsabile. În țara asta am ajuns să suferim de sărăcie, dar nu și de amnezie!” transmite directorul publicației online Sabotorii Gorjului.  

Ivan zice că există certitudinea că procedura de adopție a fost încălcată, la dosar fiind depuse acte false.

Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, care a fost luată la sfârşitul lunii iunie cu mascaţii din casa în care a fost crescută de familia Şărămăt, a plecat în Statele Unite împreună cu familia care a adoptat-o, la câteva zile după decizia Judecătoriei Slatina, în luna iulie.

Sâmbătă, acțiunea de la Baia de Aramă va fi un mai mult simbolică. După alegerile prezidențiale, însă, va avea loc una de amploare, anunță Nicolae Ivan.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sorina. Nicolae Ivan, directorul publicației online Sabotorii Gorjului, a declarat, citat de presa locală, că mica lor comunitate nu renunță să ceară anularea adopției internaționale a Sorinei, […]

Comment here