Stirile Zilei

Nu mai vrea scandaluri pe tema Aparegio.”Trebuie să ne așezăm la aceeași masă”

Un nou proiect de modernizare a rețelelor de apă și canalizare din județul Gorj a fost aprobat, zilele trecute, de Comisia Europeană.

Investițiile se ridică la circa 188 de milioane de euro. 11 localități din județul Gorj, inclusiv Târgu-Jiu vor beneficia de pe urma acestui proiect.

“În acest moment, conducerea ADIA și Aparegio lucrează la un nou studiu de fezabilitate astfel încât rețeaua de apă și canal din județul Gorj să fie modernizată, în următorii 4 ani de zile” a anunțat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, la Interviurile Infinit Fm.

În utimele campanii electorale, au fost scandaluri între primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, și directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu, pe tema rețelelor de apă și canalizare din municipiu.

“Trebuie să ne așezăm la aceeași masă. Nu trebuie să mai avem scandaluri publice pentru a finaliza de modernizat înreaga rețea de apă și canal, în 2028” zice Cosmin Popescu.

Cosmin Popescu susține că șefii județului au purtat discuții cu reprezentanții Primăriei Craiova pentru racordarea la sursa de apă de la Izvarna, care va alimenta capitala Băniei, și a unor localități din județul Gorj.