LIFE

Maria Constantin şi Dacian Varga nu mai formează un cuplu

Maria Constantin și Dacian Varga nu mai sunt împreună, iar anunțul fost făcut chiar de vedetă, la televizor. Artista a mărturisit că este o femeie liberă, dar preferă să-și țină viața personală privată.

De aproximativ un an de zile, Maria Constantin și Dacian Varga formau un cuplu foarte discret. Se pare că relația lor a ajuns la final, iar interpreta de muzică populară a afirmat, în cadrul emisiunii Acces Direct, că este o femeie liberă. După divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin a încercat să-și țină viața amoroasă cât mai privată și să nu se afișeze cu noul iubit.

„În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus vedeta la Acces Direct.

Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, iar artista a confirmat acest lucru, atunci când a fost întrebată de Mirela Vaida. Totul a pornit când Viorel Stegaru, invitat în emisiune, a cerut-o în căsătorie pe vedetă. ‘Viorele, să ştii că sunt liberă!’, a fost reacția Mariei Constantin.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here