Stirile ZileiTârgu-Jiu

Nu le place PROVOCAREA lui Laufer. Liderul PMP: Inițiativă de prost gust!

Un fost ministru a găsit o metodă inedită de a-și promova partidul nou înființat! Ilan Laufer și-a luat o colegă în spate, la Poarta Sărutului, și i-a îndemnat și pe alți lideri politici ai țării, gen Orban, Ponta, Băsescu sau Barna, să facă la fel.

 Ilan Laufer a deținut funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, din vara 2017 până spre finalul lunii ianuarie 2018, în fostul Cabinet Tudose și este fost consilier al Vioricăi Dăncilă. Luni, a venit la Târgu-Jiu pentru a-și promova noul partid, Platforma Social Liberală. Aici a lansat o inițiativă care să promoveze egalitatea între bărbați și femei, în politică. Laufer s-a fotografiat sub Poarta Sărutului alături de un coleg de partid, purtând fiecare pe umeri câte o colegă. În plus, fostul ministru le-a lansat liderilor de partide din România provocarea să facă la fel ca el. Ar vrea să o vadă pe Raluca Turcan pe umerii lui Ludovic Orban și pe Olguța Vasilescu pe umerii lui Marcel Ciolacu. Călin Popescu Tăriceanu este provocat să o susțină pe Norica Nicolai, iar Traian Băsescu pe cine vrea el.

”Este o inițiativă de prost gust! O tentativă eșuată de lansare” este de părere Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj.  

”O metodă stupidă, nedemnă de un politician” este în opinia consilierului municipal Eduard Lădaru, inițiativa #KissBucketChallenge, lansată de Ilan Laufer la Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here