Stirile ZileiTârgu-Jiu

Nu-l vrea pe Rotaru în primărie. Romanescu: Vom folosi toate căile de atac

Marian Rotaru trebuie reangajat la Primăria Târgu-Jiu, conform unei decizii judecătorești care nu este definitivă. Primarul Marcel Romanescu nu vrea, însă, că mai lucreze cu fostul director al Direcției de Patrimoniu, spune că prejudiciul de imagine creat de acesta nu se va putea repara prea curând.

Tribunalul Gorj a completat, pe 14 mai, decizia din 5 februarie prin care Marian Rotaru obținea anularea dispoziției primarului Marcel Romanescu, prin care a fost îndepărtat din funcția de conducere și de la locul de muncă. Atunci instanța de judecată a dispus anularea dispoziției edilului, dar nu a clarificat restul plângerii pe care Rotaru a depus-o la Tribunal, referitoare la reangajarea sa în funcția de conducere și plata tuturor drepturilor salariale ce i s-ar fi cuvenit în această perioadă de timp. Judecătorii au completat acum decizia din luna februarie și au dispus ca Rotaru să fie reîncadrat în funcția de conducere.

Fostul primar din Lelești spune că s-a făcut dreptate.

Marian Rotaru a fost în mijlocul unui scandal care a făcut ocolul țării, după ce în presă a apărut fotografia cu el în care își făcea pedichiura la serviciu. Fostul șef al Direcției de Patrimoniu simte și acum presiuni pentru a nu fi reîncadrat la Primăria Târgu-Jiu.

Primarul Marcel Romanescu declară că municipalitatea va face recurs la decizia pronunțată de Tribunalul Gorj, dar dacă sentința va rămâne definitivă, va emite o nouă dispoziție de încetare a contractului de muncă al lui Marian Rotaru.

Romanescu se declară mulțumit de actuala conducere a Direcției de Patrimoniu.

Comment here