SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Nu-l sensibilizează scrisoarea lui David. Condescu: Toți vor fi executați!

”Toți vor fi executați” spune Marin Condescu referindu-se la banii pe care acționarii au să-i plătească Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.  

Fostul președinte nu este sensibilizat de scrisoarea publică trimisă de managerul Artego, Viorel David, prin care-i cere să renunțe la executarea silită. Artego are de plată aproape 5 milioane de lei cotizații din trecut, către clubul de fotbal, conform deciziei de luna trecută a Înaltei Curți de Casație și Justiție. În scrisoare, Viorel David spune că a ajutat în multe situații Pandurii Târgu-Jiu și face apel la onoarea lui Marin Condescu, amintindu-i de o tranzacție prin care a virat 300.000 de lei clubului de fotbal, contra renunțării la orice pretenție.

Condescu spune că n-a primit nici măcar un telefon de la Viorel David și amintește că a încercat să ajungă la o înțelegere cu acționarii, în 2019.

Viorel David susține că reprezentanţii Pandurii Târgu-Jiu și cei ai firmei Artego au încheiat, în 2018, un contract de tranzacţie la solicitarea clubului. Prin această tranzacţie, în schimbul sumei de 300.000 lei, clubul ar fi renunţat la orice pretenţie față de firma Artego. Marin Condescu spune că este o chestiune separată și că David are resursele financiare pentru a-și achita integral datoria față de Pandurii Târgu-Jiu.

Condescu afirmă că pentru Pandurii Târgu-Jiu nu există altă variantă decât să recupereze banii de la acționari și să-și achite creditorii. Fostul președinte dă exemplul foștilor jucători, Răduț și Săpunaru, aflați la masa credală care au de încasat sume uriașe, de peste 100.000 de euro.

În privința Artego, Marin Condescu mai spune că, decât să fi trimis scrisori deschise, Viorel David mai bine se așeza la masă și stabilea o reeșalonare a datoriilor.

Comment here