Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Nu-l mai susține pe Giorgi? Ce spune Weber

Gabriel Giorgi are susținerea PSD, dă asigurări Mihai Weber, după ce, pe internet, au apărut informații că mandatul șefului Minprest Rovinari nu va mai fi prelungit, din luna octombrie, pentru că n-ar mai avea girul liderului politic.

Giorgi spune că, într-adevăr, mandatul actual îi expiră în octombrie, dar decizia prelungirii nu se ia la partid, ci de către acționarul majoritar, Complexul Energetic Oltenia.  

Gabriel Giorgi a observat că, în ultima perioadă, se întâmplă „anumite lucruri care-i scapă” legate de Minprest Rovinari. Spre exemplu, nu înțelege de ce CEO întârzie să facă plățile pentru serviciile prestate.

”CE Oltenia a raportat un profit destul de consistent la 6 luni, iar noi suntem în situația de a nu ne putea plăti dările către stat” spune Giorgi.

Giorgi nu vrea să creadă că șefii CE Oltenia întârzie intenționat plățile către Minprest Rovinari, pentru a o scoate din piață și a fi adusă altă firmă prestatoare de servicii în minerit.

Mihai Weber spune că sunt fake news informațiile legate de schimbarea lui Gabriel Giorgi, din fruntea Minprest Rovinari. Liderul PSD Gorj dă asigurări că șeful societății rovinărene are susținerea partidului și va rămâne în continuare în funcție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here