Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Nu i-a plăcut CONDIŢIA pusă de Văcaru. Bârcă: Cine e Pro România? Au plecat ca nişte vagabonzi!

Ion Bârcă, foc și pară după ce a auzit ce condiție pune Alin Văcaru pentru o alianță Pro România-PSD la Gorj.

Văcaru a cerut președinția Consiliului Județean Gorj, în schimbul susținerii candidatului PSD la Primăria Târgu-Jiu. Primarul din Turburea îi transmite deputatului ”să-și vadă lungul nasului!”

Bârcă acuză că la Pro România sunt oameni ”fugiți din PSD” care au făcut dezastru în țară, aluzie la sprijinul acordat pentru doborârea guvernului Dăncilă. Edilul din Turburea îi transmite lui Alin Văcaru că dacă vrea Consiliului Județean să intre în luptă, să candideze și să vadă ce valoare are în fața lui Cosmin Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (3)

  1. Doresc să-i raspund domnului primar Bârcă Ion, care obișnuit cu replicile comuniste preluate de partidul din care face parte, aruncă vorbele in discursuri ,,suculente,, făcând ,,vagabonzi,, membrii partidului Pro Romania.
    Domnule Bârcă,
    Vă informez pe această cale că in proporție de peste 80% Pro Romania este formată din oameni tineri, oameni care nu au mai facut politică niciodată dar care au decis sa fie o alternativă nouă de stânga, pentru că s-au săturat să asiste la ,,jafurile,, și ,,mizeriile,, pe care le-au făcut reprezentanți ai partidului dumneavoastră de-a lungul istoriei României post-decembriste.
    Oamenii ,,”fugiți din PSD” care au făcut dezastru în țară,, așa cum declarați, sunt de fapt acei oameni care au fost cei mai buni în PSD ( vezi Guvernarea Victor Ponta – cel mai bun GUVERN), dar care nu s-au mai regăsit in rândurile dumneavoastră atunci când incompetența și iresponsabilitatea liderilor pe care i-ați susținut și aplaudat a depașit orice limită.
    Aș aprecia ca dumneavoastră să aveți ,, o țâră,, ( cuvânt pe care îl folosiți cu drag ) de demnitate și să vă cereți scuze pentru afirmațiile făcute și prin care jigniți cu o nonșalanță de invidiat oameni care au o altă opinie decât a dumneavoastră.

Comment here