Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Nu e hotărât să se vaccineze. Bucurescu: De ce nu s-a vaccinat președintele României?

Poziții pro și contra vaccinării împotriva COVID-19 și-n rândul primarilor din județ.  

Sorin Bucurescu nu este hotârăt să-și facă vaccinul. Primarului comunei Slivilești i se pare suspect că președintele Klaus Iohannis nu s-a imunizat în direct, la televizor, așa cum au făcut alți șefi de stat. Se teme ca nu cumva, peste câțiva ani, să-i fie afectată sănătatea.

Primarul din Peștișani, Cosmin Pigui, spune că se va vaccina împotriva COVID-19, așa cum o face în fiecare an și împotriva gripei normale. În ceea ce-i privește pe locuitorii comunei, nu prea vor să se vaccineze.

Locuitorii comunei Arcani, care vor dori să-și facă vaccinul, vor merge la centrul organizat de autorități la Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Primarul Aristică Coiculescu anunță că va pune la dispoziție mijloc de transport. Edilul nu are nicio reținere în a se vaccina.  

La Scoarța, nicio persoană nu și-a manifestat interesul la primărie, privind vaccinarea anti-COVID. Primarul Ion Stamatoiu este decis, însă, să se imunizeze.  

Cam jumătate dintre angajații Prefecturii Gorj și-au dat acordul privind vaccinarea. Printre ei și prefectul Cosmin Pistol care a abia a ieșit din boală.  

Comment here