Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Nu crede în vaccinul anti-COVID. Țuilă: Când se vaccinează președintele și premierul, în direct, mă vaccinez și eu

Primarii nu prea au încredere în vaccinul anti-COVID, despre care se tot vorbește la București. ”Dacă se vaccinează Iohannis și Orban în direct, mă vaccinez și eu” spune Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele.

Deși, la nivel național, a fost stabilit un coordonator al campaniei de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiță, care a început să facă declarații publice despre modul în care va fi depozitat și administrat vaccinul, în teritoriu există mult scepticism.

Până la această dată, primarii n-au primit niciun fel de indicații privind campania de vaccinare, spune Florinel Țuilă.

Nici Ion Bârcă nu are încredere în vaccinul anti-COVID. Primarul din Turburea se teme ca nu cumva oamenii să fie folosiți drept cobai. Bârcă vrea să fie sigur că vaccinul este eficient.  

Sorin Bucurescu se teme că greul campaniei de vaccinare va fi lăsat pe umerii primarilor.  

”Dacă trebuie făcută vaccinarea asta să pună la dispoziție gratis vaccinul, iar spațiile destinate vaccinării  să fie amenajate de persoane specializate din Ministerul Sănătății” cere edilul.

Radu Miruță, copreședinte USR-PLUS, crede că vaccinarea anti-COVID se joacă și electoral, în această perioadă.

Și Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, spune că se face prea mult tamtam privind campania de vaccinare anti-COVID, în condițiile în care vaccinul nici n-a fost aprobat.  

Comment here