LIFE

Noutăți Netflix în august. Sezoane noi din Lucifer, Rain și 3%

Listă lungă de noutăți Netflix pentru luna august. Desigur, vedeta lunii este noul sezon (jumătate de sezon, de fapt), din serialul Lucifer, relatează paginadeseriale.ro.

În august, Netflix încearcă din nou un film interactiv, în care telespectatorul alege acțiunea. Este vorba despre un special după serialul Unbreakable Kimmy Schmidt – Kimmy vs. the Reverend. „Ești invitat la nunta lui Kimmy, care mai întâi trebuie să dejoace planul malefic al pastorului. Tu decizi cum va acționa”. Netflix aduce și primele două sezoane ale serialului Cobra Kai, o continuare a filmului Karate Kid, în care acțiunea se petrece la 30 de ani după cea din film. Ralph Macchio și William Zabka își reiau rolurile.

Principalele noutăți Netflix din luna august:

The Rain: Season 3, din 6 august
Greenleaf: Season 5, din 12 august
3%: Season 4, din 14 august
Lucifer, sezonul 5 (prima parte), din 21 august
Aggretsuko: Season 3, din 27 august
Cobra Kai: Seasons 1-2, di 28 august

La capitolul documentare, Netflix vine, printre altele, cu (Un)Well, din 12 august. Documentarul prezintă o imagine aprofundată a serviciilor de wellness, care promovează menținerea sănătății și vindecarea. Dar oare promisiunile sunt reale? Pentru pasionații de machiaj, Netflix aduce o competiție a celor care stăpânesc această artă, Glow Up, sezonul al doilea, din 14 august. Fanii animeurilor se pot bucura de Great Pretender (Marele șarlatan), care va debuta pe 20 august, iar din 27 august vine Aggretsuko, sezonul 3.

La capitolul producții licențiate, avem:

Anaconda
Failure to launch
Ghost
Labyrinth
Rango
Star Trek
American Pshycho
Mamma Mia! Here we go again

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here