LIFE

Noul trailer al serialului ”House of the Dragon”, lansat de HBO

HBO a prezentat noul trailer al serialului „House of the Dragon’, un prequel la „Game of Thrones”, ca aperitiv al mult aşteptatei premiere ce va avea loc pe platforma HBO Max, la 20 august, relatează EFE.

Imaginile prezintă universul asupra căruia s-a bazat serialul original, însă acţiunea se petrece în urmă cu 200 de ani, când guverna dinastia Targaryen. Deşi în trailer apar legendarii dragoni şi scenariile fantastice, imaginile se axează asupra moştenitoarei casei Targaryen, prinţesa Rhaenyra, care primeşte un avertisment: „Oamenii ar prefera să dea foc regatului, decât să vadă urcând o femeie pe Tronul de Fier”.

„House of the Dragon” va avea zece episoade şi este o adaptare a cărţii „Fire &Blood” scrisă de George R. R. Martin. Acţiunea este plasată cu 200 de ani înainte de declanşarea războiului pentru ocuparea Tronului de Fier şi se axează pe ascensiunea dinastiei Targaryen, strămoşii lui Daenerys.

Episodul pilot şi câteva episoade adiţionale au fost regizate de Miguel Sapochnik şi Ryan J. Condal, care sunt totodată şi producători executivi ai noului serial.

Serialul original, „Game of Thrones”, s-a încheiat în urmă cu doi ani, dar continuă să menţină recordul de a fi producţia de ficţiune cu cel mai mare număr de premii Emmy, obţinând în total 59.

Comment here