LIFE

Noul sezon „Chefi la Cuțite”. Cătălin Cazacu și Bella Santiago apar în emisiune

Vor fi și vedete în noul sezon „Chefi la Cuțite”. Antena 1 anunță câteva nume care vor găti în sezonul opt, care începe pe 7 septembrie, relatează paginademedia.ro.

Vedete din online, vedete ale Antenei 1, dar și Cătălin Cazacu (fost concurent Exatlon și prezentator Kanal D) vor apărea în emisiunea jurizată de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Cazacu a prezentat două emisiuni la postul Dogan: „Vulturii de noapte” (cu Victor Slav și Gianni Kiriță) și Cash Taxi. El a ajuns și pană în semifinalele Extlon, primul sezon.

În afară de acesta, au mai fost anunțate și nume ca Bella Santiago (câștigătoare a ultimului sezon din X Factor), Ruxi „Opulenta” (influencer care face parodii în mediul online, fostă membră LikeOne), Anca Diniciu (actriță care a apărut și în emisiunile lui Bendeac), Carmen Fit (antrenoare a vedetelor), George Soare (hair-stylist) și Sali Levent (actor).

Noul sezon „Chefi la Cuțite” vine cu trei ediții pe săptămână, în acest sezon. Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu vor fi în fiecare seară, de luni până miercuri, de la ora 20:30.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here