Din Judet

Noul primar din Stănești, prosper om de afaceri

Constantin Bicheru, primarul ales al comunei Stănești din partea PSD, este unul din cei mai bogați primari din Gorj, fiind unul dintre oamenii de afaceri cunoscuți în județ.

Bicheru este proprietarul unui apartament, al unei case de vacanță și al unui un spațiu comercial, deținând și câteva terenuri la Stănești și Târgu-Jiu. Congorm gorjonline.ro, Bicheru deține două autoturisme BMW, un Peugeot, un camion și un tractor. Este administrator al firmei Hala de Carne SRL, care-și desfășoară activitatea în hala de carne din Piața Centrală din Târgu-Jiu.

Anul trecut, a încasat 104.000 de lei din subînchirierea unor spații comerciale și 20.000 de lei, dividende, de la o altă firmă a sa, Axacarm Group SRL, care a derulat afaceri, în 2019, de 5,2 milioane de lei și a generat un profit de aproape 1,2 milioane de lei.

Una din firmele lui Bicheru a furnizat alimente, anul trecut, timp de nouă luni, Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, pe un contract atribuit prin încredințare directă, în valoare de 261.000 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here