Stirile ZileiTârgu-Jiu

Noul prefect are 37 de ani. Pistol: Sunt tânăr, dar am lângă mine o echipă cu experiență

Gorjul are un nou prefect, propus de Partidul Mișcarea Populară. Festivitatea de învestire în funcție a avut loc, vineri, la Prefectura Gorj.

Cosmin Petrișor Pistol are 37 de ani și este fostul director executiv al Direcției Economice din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj, ginerele fostului director al instituției, Gheorghe Cocină.  

Noul prefect vine la conducerea județului într-o perioadă dificilă, cu o creștere a numărului de infectări cu coronavirus. În plus, jumătate dintre angajații Prefecturii Gorj se află în izolare la domiciliu, după ce șeful Serviciului Legalitate, Liviu Diaconescu, a fost confirmat cu COVID-19.

Pistol a declarat că, deocamdată, nu-și va aduce oameni cu care să lucreze la Prefectura Gorj bazându-se pe echipa deja formată în instituție. Noul prefect spune și că va păstra ordinul emis de Ciprian Florescu, privind interdicția presei de a intra în instituție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Aloo….domnu prefect,vezi ca esti pe persoana fizica,nu mai pronunta numele partidului,pentru ca nu te-a propus,discutat s-au validat partidul ca si propunere….esti asumat pe persoana fizica ca si multe alte propuneri!

Comment here