LIFE

Nou sezon ”Roata Norocului” pe Kanal D. Când începe emisiunea

Emisiunea concurs „Roata Norocului” revine cu un nou sezon, la Kanal D, începând de duminică, 11 iulie, de la ora 20.00. Bursucu și Ana-Maria Barnoschi sunt nerăbdători să intre în casele telespectatorilor și să îi facă fericiți pe toți concurenții celui mai iubit show concurs din România.

Premiile uriașe și autoturismul puse la bătaie în acest sezon sunt gata să plece la cei mai norocoși participanți la concursul televizat. De la electronice, electrocasnice, vacanțe, premii în bani și până la marele premiu, o mașină nou-nouță, toate acestea îi așteaptă pe concurenții gata să rezolve enigmele puzzle-ului.

„Consoanele și vocalele vă așteaptă să le potriviți, iar premiile… să le câștigați! Sunt fericită să revin în casele dumneavoastră și să vă aduc zâmbetul pe buze. Ne așteaptă o vară cu noroc!”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

„Ce dor mi-a fost de reîntâlnirea cu voi și ce dor mi-a fost să ne simțim bine împreună! Fiți cu ochii pe concurenții de la «Roata Norocului»; pe lângă distracția la maximum, aceștia vor avea parte și de provocări inedite. Pregătiți-vă să râdeți copios în vara aceasta!”, a adăugat Bursucu.

Comment here