LIFE

Nora Maiei Morgenstern joacă în serialul ”Vlad”

Noul sezon al serialului „Vlad” a debutat în forţă la PRO TV cu mari răsturnări de situaţii, care îi ţin cu sufletul la gură pe fanii acestei producţii, din distribuţia căruia mai nou face parte şi actriţa Raluca Aprodu. Ea a menţionant că se simte perfect pe platourile de filmare, printre artiştii ei favoriţi numărându-se şi Adrian Nartea, din rolul principal.

În următoarele episoade ale serialului „Vlad”, transmis în fiecare luni, de la 20.30, la PRO TV, vor fi personaje noi. Printre ele, şi Ivana, soţia unui politician important, rol interpretat de Raluca Aprodu (35 de ani), o actriţă foarte talentată, pe care aţi mai văzut-o în „Păcatele Evei” şi în „În derivă”, dar şi în producţiile cinematografice „HoHoHo”, „Contra timp”, „Poveste de dragoste” şi „Vânătorul de spirite”. Anul trecut, ea a prezentat reality-show-ul „Ninja Warrior”, la PRO TV, alături de Daniel Niţoiu şi de Costi Mocanu. Raluca este iubita actorului Tudor Istodor, fiul celebrilor artişti Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor.

„Pentru mine, această experienţă înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl ştiu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta. Pe Adrian Silişteanu şi pe Jesus del Cerro îi ştiu de când aveam 22 de ani. În prima zi când am ajuns pe platou mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu toată lumea din echipa «Vlad». De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru” a declarat Raluca Aprodu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here