Minerit și EnergieRovinariStirile ZileiTârgu-Jiu

Noi ȘEFI în minerit. Filip: Trebuie pus frână la FURTIȘAGURI. N-au ce căuta 3-400 de oameni la TESA

Noi șefi la Complexul Energetic Oltenia, de săptămâna viitoare. ”Va fi o  altă viziune, altă deschidere, care să pună frână la furtișagurile întâmplate de-a lungul anilor”, comentează primarul din Rovinari, Robert Filip, vicepreședinte PNL Gorj.  

Conform informațiilor apărute în presa locală, noua organigramă a companiei, care intră în vigoare la începutul săptămânii viitoare, modifică atât structura Direcției Miniere- cele trei EMC-uri: Roșia-Rovinari, Jilț și Motru- nu se mai regăsesc, cât și Direcția în sine, care va deveni sucursală.

Gheorghe Dobrițanu, director al Direcției Miniere a CE Oltenia, din februarie 2017, urmează să fie înlocuit în funcție cu inginerul Ion Dobrițoiu, vicepreședinte PNL Motru. Vor fi schimbați și șefii carierelor.

Robert Filip zice, încă, că cel mai important este să se intervină la salarizarea angajaților, să se pună stop diferențierii salariale.

Filip consideră că trebuie redus numărul angajaților TESA, astfel încă să nu mai existe persoane fără obiectul muncii.

Primarul din Rovinari speră să obțină de la Complexul Energetic Oltenia terenurile pe care le solicită de ani de zile, pentru a putea construi sere și crea noi locuri de muncă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here