Stirile Zilei

Noi contre Lădaru-Romanescu. Mărul discordiei: consilierii personali

Eduard Lădaru acuză edilii Târgu- Jiului că vor să-și angajeze consilieri personali în condițiile în care Marcel Romanescu a spus că bugetul municipiului este pe deficit cu 3 milioane de euro.

Consilierul municipal PSD susține că unul dintre cei 10 consilieri personali care ar urma să lucreze la primărie ar fi  fostul senator, Florin Cârciumaru, care nu a mai prins loc pe lista PSD la alegerile parlamentare.

Deși recunoaște că este legală aducerea de consilieri personali, alesul social-democrat  susține că s-ar cheltui o sumă cam mare cu salariile acestora.

“Efortul financiar pentru cei 10 consilieri o să fie undeva la 150.000 de euro, anual”, declară Lădaru.

În replică, primarul Marcel Romanescu  spune că atacurile consilierului PSD sunt nejustificate și dă ca exemplu Consiliul Județean, unde șefii și-au angajat pe cabinete consilieri personali.

“Lădaru este circarul de serviciu al PSD”, zice primarul Târgu-Jiului.

Marcel Romanescu susține că nu a avut nicio discuție cu Florin Cârciumaru și neagă că ar exista presiuni pentru angajarea acestuia.

 “Pe cabinetele noastre, nici al meu, nici al lui Bejinaru, nu se va regăsi Florin Cârciumaru”, dă asigurări Romanescu.

Comments (1)

  1. Circar e putin spus! Ladaru este emblema prostiei in politica! Un bufon care nu face altceva decat sa creeze certuri in consiliul local! Vai de tg jiu cu asemenea personaj in cl!

Comment here