RovinariStirile Zilei

Noi ANGAJĂRI la fabricile din Rovinari. Filip: Angajează până în 700 de oameni

Fabricile din Rovinari fac angajări, pe timp de pandemie. Până în 700 de persoane vor să angajeze până la finalul anului, a anunțat la Interviurile Infinit FM, primarul Robert Filip.

Sunt locuri atât la TESA, cât și în producție. Numai fabrica Autoliv are nevoie de cel puțin 500 de oameni până la sfârșitul acestui an.

”Cine vrea, din Târgu-Jiu, din zonele limitrofe, să vină, se creează noi trasee. Să meargă să depună CV-urile la centrul de recrutare și vor obține un loc de muncă la grupul Autoliv” a declarat Filip.

Filip a criticat în emisiune faptul că municipiul Târgu-Jiu nu a reușit să atragă mari investitori, în ultimii 30 ani, exceptând fabrica de cablaje de la Rostramo.

”Dacă nu schimbă abordarea și vor sta doar pe mișmașuri,  vor ajunge să-și țină moșiile goale!” a comentat primarul din Rovinari, referindu-se la autoritățile din municipiu și de la județ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (4)

  1. Vreau un loc de munca urgent

  2. Garcea Ana maria

    Vreau un loc de munca urgent

  3. Nu avem mijloace de transpor. Este jalnic faptul că trebuie să ne căutăm locuri de muncă în alte orașe.. Sunt oameni care au nevoie de un serviciu dar nu au cu ce face naveta înspre rovinari.

Comment here