LIFE

Nike va produce încălţăminte pentru “eroii de fiecare zi” – medici, asistente şi asistenţi la domiciliu

Compania Nike a anunţat că va produce o nouă gamă de încălţăminte, care însă nu este dedicată sportivilor, ci unui public diferit – angajaţii din sistemul de sănătate, potrivit CNN.

“Nike Air Zoom Pulse” este o încălţăminte sportivă creată pentru cei din domeniul medical. Conform unui comunicat de presă transmis de companie, ideea care a stat la baza acestei game a fost legată de “eroii de fiecare zi”. Pentru a ajunge la acest rezultat, reprezentanţii Nike au mers la Spitalul de copii OHSU Doernbecher din Portland, Oregon, SUA, pentru a vorbi cu personalul medical. La crearea acestei game, au luat în calcul provocările meseriei, printre care orele petrecute în picioare şi lichidele pe care medicii le-ar putea vărsa pe jos, dar şi nevoia ca aceştia să se simtă bine în timpul turelor prelungite.

“Calapodul, interiorul şi talpa asigură picioarele într-un mediu precum este spitalul”, au spus reprezentanţii Nike, citaţi de CNN.

Încălţămintea nu are şireturi, iar călcâiul este protejat de o bandă elastică. Astfel, poate fi încălţată cu o singură mână . Este făcută dintr-un material rezistent şi talpa nu alunecă, indiferent dacă cel care o poartă calcă în diverse substanţe sau apă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here