Muzicale

Nicole Cherry x rareș – Alo, Alo

Nicole Cherry și rareș colaborează muzical pentru prima dată pentru piesa „Alo, Alo”. Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a filmului „Romina VTM”.

Colaborarea Nicole Cherry & rareș nu este una întâmplătoare, întrucât cei doi artiști sunt protagoniștii comediei romantice „Romina VTM”, iar piesa este prima dintr-o serie dedicată soundtrack-ului filmului.

"<<Alo, Alo>> e genul de piesă pe care abia aștept să o cânt live, pentru că e energică și sunt sigură că publicul o va îndrăgi. Mă bucur că am putut colabora cu rareș și pe partea muzicală, pentru că e un artist nou super fresh și cu potențial. <<Alo, Alo>> e doar prima piesă pe care v-o oferim, de pe soundtrack-ul filmului <<Romina VTM>>. Să fiți atenți și la versurile piesei, pentru că spun multe despre personajele în care urmează să ne vedeți", a declarat Nicole Cherry.

Piesa a fost compusă de Irina Rimes și Paul Iorga, iar producția finală a fost realizată de Paul Iorga. Aceasta este acompaniată de un videoclip regizat de David Mogan și Ioana Stan.

"Piesa <<Alo, Alo>> face parte din soundtrack-ul filmului ce urmează să se lanseze în ianuarie, Romina Viața Mea, și e o piesă directă și la obiect. Practic, o conversație între personajul meu și al lui Nicole, în care fata își dorește ca băiatul să fie mult mai atent cu ea și să nu uite că îl așteaptă", a adăugat rareș.

„Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network.

Comment here