LIFE

Nicole Cherry se pregătește de nuntă. Poza care i-a trădat planurile

După ce s-a despărțit de fostul iubit, care a înșelat-o, solista Nicole Cherry (21 de ani) nu și-a plâns prea mult de milă. Din contră, destinul i-a surâs superbei artiste și i l-a scos în cale pe Florin Popa.

Un tânăr chipeș, mai mare decât ea cu opt ani, și cu gânduri serioase. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani, s-au mutat împreună și deja vorbesc despre nuntă. Zilele trecute, Nicole Cherry sau „Cireșica”, așa cum este alintată în breaslă, a postat o fotografie pe Instagram cu verighete din aur alb, cu diamante. A fost întrebată de către fani dacă a zis „DA”, însă simpatica solistă a păstrat tăcerea, pentru a mări suspansul. Surse din preajma vedetei au declarat pentru click!.ro, că cei doi plănuiesc o nuntă frumoasă anul viitor, mai ales că au primit binecuvântarea părinților. După cum se știe, tatăl ei a însoțit-o peste tot, de la debutul ei muzical, fiind un real protector, așa că și cuvântul lui a contat enorm.

Nicole şi-a cunoscut şi viitorii socri. Mai mult, şi Florin a intrat în graţiile părinţilor lui Nicole Cherry.

„Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor”a spus Nicole.

Nicole Cherry şi-a revenit miraculos după decepţia amoroasă suferită în aprilie 2018. Fostul ei iubit, Teo Mihăescu, a înşelat-o atunci cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, Diana, fiica unui milionar libanez.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here