LIFE

Nicolae Botgros, primele declaraţii după trei săptămâni la ATI, infectat cu COVID-19

Nicolae Botgros (65 ani) a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Chişinău, la sfârşitul lunii octombrie, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. La trei săptămâni de la externare, dirijorul a declarat pentru „Antena Stars“ că, deşi se află la domiciliu, medicii continuă să-i supravegheze starea de sănătate.

„Medicii sunt cu controlul pe mine, fac investigaţii în fiecare zi şi sunt acasă. Acasă mă simt foarte bine întotdeauna, sărutări şi pace. Eu vreau să vă spun că ce am suferit în cele trei săptămâni la reanimare, nu doresc nimănui. Tratamentul merge bine. Îl fac de acasă. Au fost de groază, nu mai vreau să vorbesc de ele pentru că nu se descriu“, a spus artistul.

Experienţa în spital a fost descrisă de artist drept una asemănătoare iadului, povestind că auzea strigătele de durere ale celorlalţi pacienţi.

„Sunt nişte lucruri că aproape nimereşti în iad! Am văzut 24 de bolnavi la reanimare, la Terapie Intensivă, unde auzeam fiecare strigăt al durerii lor”, a mai spus dirijorul.

„Mie mi se spuneau mai puţine lucruri, era doar o senzaţie. Dar ce se petrecea cu adevărat eu nu ştiam. Ştiau doar medicii, familia şi soţia. După ce am ieşit de la reanimare, de la terapie intensivă, mi-am dat seama că au fost lucruri îngrozitoare’“ a adăugat celebrul dirijor, citat de Spynews.ro.

Comment here