LIFE

Nicki Minaj, mamă la 37 de ani! A născut în mare secret

Nicki Minaj a devenit mamă, pentru prima oară, la 37 de ani. Artista își dorește să se dedice familiei și a lăsat cariera pe un plan secund.

Nicki Minaj (37 de ani) a născut în mare secret, cântăreața de muzică rap devenind mamă pentru prima oară. Până la acest moment, nu se cunosc detalii privind sexul copilului sau numele pe care urmează să-l primească. Bebeșul a venit pe lume miercuri, 30 septembrie, în Los Angeles. Artista este căsătorită cu Kenneth Petty (42 de ani) de anul trecut.

Nicki Minaj, pe numele real Onika Tanya Maraj-Petty, a anunțat că e însărcinată abia în iulie. Ea a postat, la acea vreme, o poză în care și-a expus burta de gravidă, în timp ce purta un costum de baie și o perucă galbenă, pentru a atrage mai bine atenția.

Nicki Minaj, supranumită noua regină a muzicii hip hop, care a reușit de fiecare dată să șocheze publicul cu ținutele sale extravagante și fotografiile aproape porno, a făcut pe contul său de Twitter o afirmație care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Ea a declarat că se va retrage din lumea muzicală, va renunța la carieră și faimă pentru a-și întemeia o familie alături de Kenneth Petty. Artista a declarat că își dorește să se facă fată de casă, să devină mamă și soție devotată.

„Am decis să mă retrag pentru a avea propria mea familie. Știu că acum sunteți fericiți. Fanilor mei le spun să mă reprezinte în continuare, să-mi cânte în continuare piesele”, a scris artista.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here