LIFE

Nick Rădoi: Am avut coronavirus! Nu credeam în mască, dar acum port două

Nonconformistul milionar Nick Rădoi (57 de ani), stabilit în America de aproape 40 de ani, a povestit cât de mult s-a chinuit să iasă câștigător din lupta cu noul coronavirus.

Dacă, în aprilie, se minuna de cât de pustie e America, alegând să plece la vila lui din Mexic, acolo unde la vremea aceea mai erau câteva distracții disponibile, acum Rădoi îi imploră pe toți să fie precauți și responsabili, notează click!.ro.

“Am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc. Am trecut printr-o situație destul de gravă. Nu prea am vorbit cu nimeni, dar acum sunt sănătos, ok. Am avut coronavirus! Și eu, și fratele meu. Cred că amândoi am fost neglijenți. Eu am fost foarte neglijent. Nu că nu credeam în virus, dar nu credeam în mască, în chestii de genul acesta, de a nu putea socializa. Multe lucruri nu aveau sens pentru mine”, își începe povestea Nick Rădoi.

“În California e totul închis, nu prea ai cum să te distrezi, tot ceea poți să faci este să mergi în cazino, să joci. În cazino, lumea era ca înainte, fără măști, cazinourile erau supraîncărcate de oameni și, undeva acolo, s-a întâmplat să iau coronavirus. Bineînțeles că am simțit toate simptomele, am fost la doctor, nu am vrut să stau la spital și am urmat tratamentul acasă. Vreau să zic că n-aș dori nimănui să treacă prin această situație. Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

Sceptic și el la început, neglijent, așa cum spune, Nick Rădoi a devenit acum extrem de precaut și de responsabil.

“Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva. Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus. Mai bine protejează-te și încearcă să ai grijă de tine. Eu am avut nevoie în jur de două-trei săptămâni să mă fac bine. Și eu, și fratele meu. Au fost multe rugăciuni din partea familiei”, mai spune afaceristul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here