LIFE

Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost găsit mort

Nick Gordon, considerat responsabil de moartea în 2015 a prietenei sale Bobbi Kristina Brown, unica fiică a cântăreţei pop americane Whitney Houston, a fost găsit mort la vârsta de 30 de ani, a anunţat miercuri avocatul său pentru AFP.

Bobbi Kristina Brown a murit în iulie 2015, la vârsta de 22 de ani, după ce a înghiţit un “cocktail toxic” pe care i l-a preparat prietenul ei, în urma căruia a rămas inconştientă. Nick Gordon ar fi băgat-o cu capul în apă rece, lucru care i-a provocat leziuni cerebrale.

Medicii legişti nu au reuşit să se pronunţe cu privire la caracterul accidental sau intenţionat al morţii. Autopsia a determinat faptul că Bobbi Kristina Brown a consumat alcool, morfină, cocaină şi marijuana înainte de a muri.

În noiembrie 2016, un judecător civil american l-a condamnat pe Nick Gordon la plata a 36 de milioane de dolari daune către managerii moştenirii tinerei. Potrivit plângerii depuse de aceştia din urmă, Gordon ar fi făcut o criză de gelozie în seara morţii, după ce ar fi încercat “toată noaptea să găsească cocaină şi alcool”.

Moartea lui Bobbi Kristina Brown a fost asemănătoare cu decesul mamei sale, găsită în cada unei camere de hotel din Beverly Hills în 2012. Avocatul lui Nick Gordon, Joe Habachy, a refuzat să explice circumstanţele morţii clientului său.

“În ciuda încercărilor incredibile la care Nick a făcut faţă în aceşti ultimi ani, vreau să spun sincer că a muncit din greu pentru a rămâne demn şi îşi dorea mai presus de orice o viaţă fericită şi sănătoasă alături de familia sa”, a spus avocatul într-un email pentru AFP.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here