LIFE

Niciun Crăciun fără „Singur acasă“. Când va difuza Pro TV celebra serie

Niciun Crăciun fără „Singur acasă“. Şi anul acesta, Pro TV va difuza celebra comedie cu actorul Macaulay Culkin, acum în vârstă de 39 de ani.

Astfel, postul a anunţat că „Singur acasă“/„Home alone“, cu Macaulay Culkin în rolul simpaticului Kevin McAlister, va fi pe micile ecrane sâmbătă, 7 decembrie, potrivit Pagina de Media. „Singur acasă 2“ va fi difuzat pe 14 decembrie, iar „Singur acasă 3“, pe 21 decembrie.

Deşi un film vechi, care are aproape 30 de ani, „Singur acasă“ este unul dintre hit-urile de audienţă pentru Pro TV. Anul trecut, primul film din seria „Singur acasă“ a depăşit două milioane de telespectatori. Şi la nivel internaţional filmul este în continuare adorat de telespectatori. De altfel, în urmă cu două luni a apărut o petiţie prin care compania Disney este rugată să-l distribuie din nou pe Macaulay Culkin în rolul puştiului din noul film „Singur acasă“ care se află în pregătire. Vestea a stârnit entuziasm, dar şi multe ironii printre fanii seriei. Şi actorul a avut o reacţie pe măsură.

Starul din „Singur acasă“, în vârstă de 39 de ani, a apărut recent într-o reclamă de Crăciun pentru marca suedeză de şosete Happy Socks. Macaulay se autoironizează spunând că „este prea bătrân pentru asta“, făcând referire la personajul care i-a adus celebritatea în anii ’90. De asemenea, el a recreat faimosul ţipăt din „Singur acasă“, când se află în baie, unde se bărbiereşte cu produsele tatălui său.

Macaulay Culkin, supranumit în anii ’90 „copilul minune de la Hollywood“, a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului lui Kevin McCallister din primele două filme ale seriei „Singur acasă“. În prezent locuieşte la Paris şi s-a retras din actorie. Are o relaţie cu actriţa americană Brenda Song. Actorul s-a distanţat însă de lumina refrectoarelor de la Hollywood.

„Nu mi-am întors spatele, în mod activ nu îmi mai doresc asta. Ziarele mă vânează pentru că nu vreau să mă «prostituez»“, a povestit actorul pentru „The Guardian“.

Culkin, care a început actoria de la 4 ani, trăieşte acum în Franţa, acolo unde şi-a găsit intimitatea, dincolo de obiectivele de fotografiat ale paparazzilor, deşi reuşeşte să atragă atenţia chiar şi prin gesturi mărunte: „Am traversat o stradă greşită şi fanii au venit în urma mea. Apoi m-am trezit cu 20 de paparazzi după mine. Apoi oamenii cu telefoanele năvăleau asupra mea. Nu cred că sunt demn de asta“. Acesta spune că faima aduce cu sine şi absurditatea. Pentru a evita să fie hărţuit de fani, actorul iese la 4 dimineaţa să facă plimbări. În timpul zilei, fani şi paparazzi sar efectiv asupra lui pentru fotografii sau comentarii pe diverse subiecte.

„S-a schimbat ceva între timp?“, este întrebat. „A fost aşa de când mă ştiu. Trebuie să ai mereu o atitudine de pradă uşoară, întotdeauna să fii cu ochii în patru. Dacă mă duc la întâlniri nici nu sunt atent la ce mi se zice. M-am dezobişnuit să mă gândesc la mine ca la a treia persoană, pentru că mă scoate din minţi“, arată el.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here