LIFE

Next Star, emisiunea lui Dan Negru, se întoarce la Antena 1

Next Star, emisiunea lui Dan Negru, va continua și cu sezonul 10 la Antena 1. Postul de televiziune a anunțat castingul pentru noul sezon, într-un promo cu prezentatorul show-ului.

Ultimul sezon al emisiunii pentru copii s-a încheiat în vara lui 2018. Sezonul al zecelea ar urma să înceapă în 2020, în grila de primăvară (sfârșitul lui februarie-începutul lunii martie).

„Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv (Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing). Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a declarat Dan Negru.

Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. De asemenea, Șerban Copoț a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii. De-a lungul timpului, din juriul emisiunii au mai făcut parte nume ca Lora, Alina Eremia, CRBL, Connect-R, Maria Cârneci sau Vasile Muraru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here