LIFE

Netflix a oprit producţia „Riverdale“. Membru al echipei, în contact cu un bolnav de coronavirus

Producţia serialului „Riverdale“, din Vancouver, a fost oprită temporar după ce un membru al echipei de filmare a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu noul tip de coronavirus. Membrul echipei se află acum sub supraveghere medicală.

„Colaborăm îndeaproape cu autorităţile competente din Vancouver pentru a identifica toate persoanele care au intrat în contact cu omul nostru din echipa de producţie“, a transmis un reprezentant, potrivit Daily Mail.

Filmările au loc în Vancouver, Canada. În Columbia Britanică au fost raportate până acum 39 de cazuri de infecţie cu Covid-19.

Riverdale este un serial de televiziune american, pentru adolescenţi, care a început pe 26 ianuarie 2017 şi încă se difuzează şi în prezent pe canalele The CW şi pe platforma Netflix. Riverdale este un oraş aparent liniştit, unde toţi se cunosc între ei. Dar lucrurile sunt date peste cap în momentul în care un membru al echipei de fotbal a liceului este găsit mort în râu. Din acest punct, toată lumea pare suspectă şi toşi par să aibă secrete care nu vor să fie aflate. Serialul urmăreste viaţa lui Archie, Veronica, Betty şi a prietenilor lor, care explorează întunericul şi ciudăţenia oraşului Riverdale şi încearcă să descopere ce s-a întâmplat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here