LIFE

Netflix a lansat un nou trailer pentru prima parte a filmului ”Rebel Moon”

Finalul lui 2023 aduce o nouă poveste fantastică la care regizorul Zack Snyder lucrează de 10 ani. Se numește ”Rebel Moon”, iar Netflix tocmai a lansat un nou trailer.

Acțiunea o are în prim-plan pe Kora, interpretată de Sofia Boutella. Ea ajunge pe o planetă pașnică de fermieri, având un trecut misterios. Liniștea e perturbată de armata unui tiran și Kora trebuie să devină liderul rebeliunii.

Snyder a vrut, inițial, ca ”Rebel Moon” să facă parte din universul ”Star Wars”. Chiar dacă acest lucru nu s-a mai întâmplat, ”Rebel Moon” este inspirat de poveștile lui George Lucas și nu numai.

Povestea se concentrează pe o tânără care trăiește la periferia unei galaxii care trebuie să găsească un grup de războinici pentru a salva galaxia de o invazie a unui tiran. Snyder a dezvăluit pentru Total Film că „Rebel Moon” are loc în același univers ca un alt film al său Netflix, „Army of the Dead”, deși unul are loc în spațiul cosmic, iar celălalt în Las Vegas-ul apocaliptic.

Snyder a scris inițial un scenariu de 172 de pagini pentru „Rebel Moon”, despre care s-a gândit că se va traduce într-un film de trei ore plus. Prin urmare, Netflix și Snyder au convenit să taie filmul în două părți. Snyder a spus, de asemenea, că fiecare parte din „Rebel Moon” va avea disponibil un film de regizor, destinat doar adulților.

Comment here