LIFE

Netflix a lansat trailerul oficial pentru sezonul 5 „The Crown”

Trailerul oficial pentru cel de-a cincilea sezon al unuia dintre cele mai aşteptate seriale Netflix, „The Crown”, a fost lansat joi. Acesta marchează şi primul moment în care fanii descoperă noua distribuţie ce interpretează personajele familiei regale pe care Peter Morgan le-a creat pentru prima dată în 2016.

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elizabeth II şi evenimentele politice şi personale care i-au modelat domnia. Odată cu un nou deceniu, Familia Regală este prezentată în momentul în care trece probabil prin cea mai mare provocare de până acum; este momentul în care publicul dezbate rolul acesteia în Marea Britanie din anii ’90.

În timp ce Regina Elizabeth II (Imelda Staunton) se apropie de cea de-a 40-a aniversare a tronului, ea reflectă asupra unei domnii care a cuprins nouă prim-miniştri, dezvoltarea în masă a televiziunii şi apusul Imperiului Britanic. Cu toate acestea, noi provocări apar la orizont. Prăbuşirea Uniunii Sovietice şi transferul de suveranitate din Hong Kong semnalează o schimbare seismică în ordinea internaţională, prezentând atât obstacole, cât şi oportunităţi.

Comment here