EntertainmentLIFE

Nepotul lui Hitler a fost găsit după zeci de ani. În ce ţară locuieşte acum şi care este numele lui

Nemții au reușit să dea în sfârșit de singurul urmaș în viață al lui Hitler. Strănepotul lui Hitler a acordat primul interviu după zeci de ani în care a stat ascuns. Numele lui este Alexander Stuart-Houston și locuieste în Patchogue, Long Island, statul New York.

Alexander Stuart-Houston este strănepotul lui Adolf Hitler, însă familia lui și-a schimbat numele de familie la finalul Celui de-al Doilea Razboi Mondial. Alexander și frații săi, Brian si Louis, au refuzat să apară în presă și s-au ascuns timp de zeci de ani în SUA.

La 68 de ani, Alexander a decis să vorbească cu un reporter de la ziarul Bild din Germania. Alexander a mărturisit că numele sau mijlociu este chiar Adolf, este republican și a votat cu Donald Trump, iar din Germania o simpatizează pe Angela Merkel.

“Nu pot să spun că îl admir pe Donald Trump, nu e între favoriții mei. Unele lucruri pe care le spune sunt ok, dar maniera în care o face mă enervează. Și nu îmi plac mincinoșii. Eu am votat mereu persoana care face treaba cea mai bună. Îmi place de Angela Merkel, e bună. Pare o persoana inteligentă și desteaptă și spune că face ceea ce trebuie atunci când e întrebată de situația refugiaților.”, a spus nepotul lui Hitler.

Tatăl său, William Patrick Hitler, s-a mutat în SUA și a luptat împotriva unchiului său pentru armata americană. După război, familia și-a schimbat numele din Hitler în Hiller, și mai târziu în Stuart-Houston.

Tatăl lui William era fratele vitreg al lui Adolf Hitler, Alois Hitler, născut în Liverpool în 1911 dintr-o mamă irlandeză. A plecat din Anglia în Germania în 1930, acolo unde s-a devenit membru al partidului național socialist și a lucrat la o banca din Berlin. (businessmagazin.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here