Din JudetRovinariStirile ZileiTârgu-Jiu

Filip și Cotojman: Vrem să propunem ieșirea de la guvernare

Nemulțumiți de modul în care se împart, în acest an, banii către primării de la Consiliul Județean, liberalii gorjeni vor să ceară ieșirea de la guvernare.

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, prefectul Iulian Popescu și mai mulți primari au mers, joi, peste președintele PSD al Consiliul Județean, Cosmin Popescu, pentru a-și arăta nemulțumirea. La finalul întrevederii, primarul orașului Rovinari, Robert Filip, a acuzat că, la Consiliul Județean, se practică ”tactica pixului colorat” dar și că diferențele dintre primarii PNL și cei ai PSD sunt extrem de mari.

Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a afirmat că au primit bani primarii cu cele mai mari excedente bugetare, ceilalți fiind înjosiți.

”Vrem să luăm o decizie și să anunțăm Bucureștiul privind ieșirea de la guvernare” a declarat edilul.

Cotojman a precizat că Primăriei Roșia de Amaradia îi sunt alocate de la județ doar 200.000 de lei, în vreme ce primarii PSD primesc chiar și peste 1 milion de lei. La rândul său, Robert Filip a spus că Primăriei Rovinari i-a fost alocată, de la Consiliul Județean, suma de 500.000 de lei.

Comment here