Stirile ZileiTârgu-Jiu

Nemulțumit de rectificarea făcută de CJ. Giorgi: Mi se pare strigător la cer!

Consilierul județean PSD Gabriel Giorgi, critici surprinzătoare la adresa șefului CJ Gorj, Cosmin Popescu, președintele executiv al organizației PSD.

În emisiunea Interviurile Infinit FM, Giorgi  a criticat modul în care au fost împărțiți banii de la județ către primării, în acest an, în special alocările făcute unor UAT-uri conduse de primari liberali. Social-democratul a făcut referire la Roșia de Amaradia, care, la finalul anului trecut, a primit bani de la guvern dar a mai primit și de la Consiliului Județean, la ultima rectificare, în dauna unor primării PSD.    

”Mi se pare strigător la cer, când știai că o să vină bani de la guvern, să-i dai tot primăriei respective lăsându-ți primăriile tale cu zero lei” a comentat Giorgi.

Gabriel Giorgi a declarat că, la ultima rectificare făcută de Consiliul Județean Gorj, liderii, primarii PSD n-au mai fost consultați. Consilierul județean a amintit și de sumele date de la CJ Primăriilor Târgu-Jiu și Novaci, pentru balizarea heliportului și canalizarea de la Rânca.

Comment here