Minerit și EnergieStirile Zilei

Nemulțumit de fondul de salarii. Jan Popescu: Vom discuta cu președintele CS și ministrul Energiei

Jan Popescu este nemulțumit de suma prinsă în bugetul Complexului Energetic Oltenia pentru majorări salariale.

Președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia spune că ”este departe de solicitările pe care SMEO și Federația Univers le au în vedere”.

Partea bună din buget, spune Jan Popescu, este că cei 1800 de noi angajați nu vor pleca acasă, în acest an.

Jan Popescu transmite directoratului Complexului Energetic Oltenia ”să trateze cu responsabilitate” negocierile pentru noul contract colectiv de muncă.

”Nu ne vom opri până nu vom obține creșteri salariale care să răsplătească efortul depus de salariați. Vom purta discuții cu președintele Consiliului de Supraveghere, cu ministrul Energiei” afirmă liderul sindical.    

Comments (4)

  1. Oamenii au încredere în SMEO și UNIVERS!

  2. Doar la radio spune ca e nemulțumit. E bine și asa…, măcar se destăinuie lui Goiceanu ,fiind că acolo în comisie e foarte mulțumit, nu zice nici pâs. Oare la radio e vocea dumnealui ? Întreb pentru că nu îi prea cunosc vocea, pe la ședințele de negociere nu vorbește nici o dată, iar cu inteligenta asta artificială poți dus în eroare forte ușor.

  3. Nelson Manuelu& Bulibasa Costyta

    Important e cit întra la final în buzunarele oamenilor
    Cum canta, cit vorbește e mai puțin important!

  4. Iauzi mă că ăsta poartă discuții cu CS-ul și ministerul Energiei!!!! :))))))), hai lasă-mă! Bă pompierule ăia nu cunosc limba reptiliană, și nici nu recepționează prin telepatie! Mai bine roagă-l pe domnul Iuliu Goiceanu să le trimită pe mail interviurile tale.

Comment here