Minerit și EnergieStiriStirile Zilei

Nelu Roșca: Administrația CE Oltenia n-a tratat serios problema CERTIFICATELOR. Evoluția prețului putea fi anticipată

Sindicalistul Nelu Roșca pune tunurile pe conducerea Complexului Energetic Oltenia. Acuză că n-a fost tratată cu seriozitate problema certificatelor de carbon, iar compania a ajuns să se împrumute la bancă.

Conform informațiilor ajunse în presa locală, CEO a contractat un credit de 500 de milioane de lei pentru a putea achita, până la data limită de 30 aprilie, certificatele de emisii aferente anului 2018.

„Ar trebui ca planul de management al conducerii să fie revizuit și stabilit ca șefii să facă proiecte pe mediu, pentru ca banii de pe certificate să se întoarcă înapoi în companie, în investiții. Nu trebuie încărcați salariații cu această povară”, declară Nelu Roșca.

Nelu Roșca este nemulțumit o că nu se face o redistribuire a personalului în cariere, în zonele care se confruntă cu lipsa forței de muncă.

Liderul de la Cariera Roșiuța acuză și Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj că a tratat cu superficialitate problema voucherelor de vacanță pentru angajații CEO. Mai întâi, a fost acceptată valoarea de 1450 de lei pentru ca, ulterior, să se comunice că trebuie să fie de 2080 de lei.

Roșca ne-a mai spus că ar prefera să fie acordate bilete de odihnă și tratament în locul voucherelor de vacanță. Va propune asta la negocierile de anul viitor pentru contractul colectiv de muncă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here