LIFE

Nelu Bălășoiu a murit infectat cu coronavirus

Nelu Bălăşoiu a murit infectat cu coronavirus. Îndrăgitul interpret de muzică populară avea 71 de ani și era internat la spitalul din Suceava. La scurt timp după confirmarea diagnosticului, artistul a suferit un atac vascular cerebral și a intrat în comă. Marţi, el a pierdut lupta cu viața.

Nelu Bălășoiu era internat în stare gravă la spitalul din Suceva, iar testele au confirmat faptul că era infectat cu Covid-19. În ziua în care a primit diagnosticul, starea sa de sănătate s-a agravat, iar medicii erau foarte sceptici în ceea ce privește recuperarea. Anunţul privind starea precară a lui Nelu Bălăşoiu a fost făcut de Ionuț, unul dintre fiii solistului, printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Dragii noştri, veştile nu sunt bune. Din păcate, tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit şi un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideţi să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte! Mă simt copleşit”, scria Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.

Comment here