Stirile ZileiTârgu-Jiu

Neagă că s-ar fi răzbunat pe primarii PNL! Cosmin Popescu: E campanie electorală și o transformăm în CIRC!

”Nu este vorba de nicio răzbunare politică! E campanie electorală și o transformăm într-un circ!” a comentat, luni, Cosmin Popescu, negând vehement c-ar fi repartizat pe criterii politice sumele din cotele defalcate din TVA și impozitul pe profit.

Unii dintre primarii liberali s-au supărat, acuzând că banii s-au dus doar către edili PSD. Numai 4 din 21 de primari liberali au primit sume pentru drumuri, iar pentru cheltuieli de echilibrare a bugetelor locale, niciunul. 

Subiectul a dus și la o dispută pe paginile de socializare între președintele Consiliului Județean Gorj și primarul liberal al Târgu-Jiului. Cosmin Popescu spune că, la împărțirea banilor, prioritate au avut primarii care trebuie să asigure cofinanțări la proiectele europene, pe PNDL și de introducere a gazelor, ori ”Marcel Romanescu nu are niciun proiect în derulare”.

Popescu a precizat că sumele ce au trebuit împărțite primarilor, în acest an, au fost mai mici față de 2019. Ca atare, s-a decis să nu aloce bani pentru nicio investiție nouă, cu excepția reabilitării monumentului lui Tudor Vladimirescu, de la Padeș și construirea unui cămin cultural pentru Bicentenarul Tudor Vladimirescu, din 2021.

Popescu a mai spus toții edilii din județ, inclusiv Marcel Romanescu, au fost consultați în scris, înainte de împărțirea sumelor din cotele defalcate din TVA și impozitul pe venit. Primarul Târgu-Jiului acuzase, anterior, că nu a fost consultat.

Șeful social-democrat al Consiliului Județean Gorj neagă că s-ar fi răzbunat pe primarii liberali, acum în pragul alegerilor locale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here