LIFE

Nea Marin, declarații după vindecarea de coronavirus. „M-am gândit că nu mai ies de aici”

Filmările la cea mai recentă producție a Antenei 1, o emisiune al cărei amfitrion este Nea Marin, au fost sistate pe timp nelimitat după ce vedeta de televiziune a fost depistată cu COVID-19. Nea Marin a fost testat pozitiv pe când se afla la Techirghiol, unde turna pentru noul sezon al unei producții ce urma să fie difuzată în 2021, la Antena 1.

În cea de-a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție, care se ocupă de cazări, a fost confirmat cu coronavirus. Au urmat testările și așa s-a aflat că Nea Marin, dar și un operator sunt infectați, mai informează sursa anterior menționată. În cadrul unui interviu la tv, Nea Mărin a explicat care a fost experiența sa cu acest virus.

„M-am speriat. Până acolo am fost Nea Marin, dar din clipa aia… Am avut fracțiuni de secundă când am zis «bă, dacă eu nu mai ies de aici, sau soția, sau dacă împreună». Și cu ocazia asta le spun la toți prietenii noștri să se ferească, să aibă grijă, să poarte mască pentru că nu e de joacă! Eu am fost acolo”, a spus Nea Marin.

Comment here