LIFE

Naționala de tineret se vede pe TVR. Postul public a câștigat drepturile de difuzare

Meciurile naționalei de tineret se văd la Televiziunea Română. Postul public va transmite în exclusivitate meciurile României U-21 din preliminariile EURO 2023, anunță paginademedia.ro.

Conform contractului semnat de TVR cu Federația Română de Fotbal, telespectatorii vor putea vedea cele 10 meciuri, dintre care cinci disputate acasă, iar cinci în deplasare, pe care Naţionala de Fotbal U21 a României le va susține în perioada 2021-2022. Partidele se văd și în Republica Moldova, pe TVR Moldova.

”Pe o piață a drepturilor de sport acaparată aproape integral de posturile tv dedicate care fac ofertă comună, sunt extrem de bucuroasă că TVR a câștigat aceste drepturi. Este normal ca echipa națională a României să fie văzută la televiziunea publică, singura cu acoperire de aproape 100% și care oferă semnalul gratuit cetățenilor români. De asemenea, e bine să menționăm că și românii de dincolo de Prut vor putea vedea aceste competiții prin intermediul TVR Moldova” a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General TVR.

„Echipa națională revine la Televiziunea Română într-un moment în care urmează un turneu final european, al doilea consecutiv pentru naționala Under 21. Ne dorim cu toții să retrăim cât mai curând emoția din vara lui 2019, când, și datorită postului național, toată România a fost cu ochii pe prestația jucătorilor noștri de la Campionatul European. Cele mai importante momente ale echipei naționale din istorie au putut fi urmărite la TVR și sperăm cu toți să avem parte în continuare de cât mai multe astfel de evenimente. Mai mult decât atât, naționala Under 21 va putea fi urmărită acum și în Republica Moldova, acolo de unde tricolorii au primit multe mesaje de încurajare în Peluza Tricoloră înainte de duelul cu Danemarca” a declarat Răzvan Burleanu, președinte FRF.

Meciurile României U-21 erau transmise până acum pe Pro TV și Pro X. Micii tricolori s-au calificat pentru a doua la rând la Euro, după un egal cu Danemarca, 1-1, în urmă cu o săptămână.

Comment here