LIFE

NASA va face “tot posibilul” pentru a-l ajuta pe Tom Cruise să-şi realizeze filmul în spaţiu

NASA speră “să inspire o nouă generaţie de exploratori” ajutându-l pe Tom Cruise să-şi realizeze filmul în spaţiu. La începutul lui mai, agenţia spaţială a confirmat că va colabora cu actorul şi SpaceX, societatea lui Elon Musk, la un lungmetraj la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Site-ul Deadline a dezvăluit că regizorul Doug Liman s-a alăturat proiectului.

Miercurea trecută, când ar fi trebuit să fie lansată capsula Crew Dragon, administratorul NASA, Jim Bridenstine, a confirmat că agenţia va face tot posibilul pentru a-l ajuta pe actorul american să-şi realizeze visul.

“Răspunsul este da, ne place că Tom Cruise va zbura către Staţia Spaţială Internaţională pentru a face un film acolo. Susţin acţiunea. Vom face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple. Dacă putem face ca Tom Cruise să inspire un copil să se înroleze în Marină şi să devină pilot, de ce nu am face la fel pentru a deveni viitorul Elon Musk” a declarat Brindenstine, referindu-se la “Top Gun”, clasicul film care l-a inspirat să-şi aleagă viitoarea meserie. “Avem nevoie de asta. Avem nevoie de o nouă generaţie cu mulţi Elon Musk”.

Proiectul cinematografic, care este în pregătire, nu va fi unul din franciza “Misiune: Imposibilă”. Niciun studio nu s-a alăturat până acum proiectului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here