Stirile ZileiTârgu-Jiu

Narcis Stoian: 20 de angajați ai Prefecturii Gorj, în izolare. Liviu Diaconescu A REFUZAT internarea

Prefectul demisionar, cei doi subprefecți, în jurul a 20 de angajați ai Prefecturii Gorj au intrat în izolare la domiciliu, după ce șeful Serviciului Legalitate, Liviu Diaconescu, a fost confirmat cu coronavirus.

Diaconescu a refuzat internarea în spital, aflându-se momentan la domiciliu. În presă s-a speculat că în pericol de infectare ar fi și membrii Corpului de Control din Ministerul Afacerilor Interne, aflați, săptămâna trecută la Târgu-Jiu, pentru verificări.

Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, spune însă că aceștia purtau măști și au avut o întrevedere scurtă cu Liviu Diaconescu.        

Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, a dat asigurări că activitatea instituției nu este afectată, după ce 20 de angajați au fost trimiși în izolare la domiciliu. Birourile au fost dezinfectate, în weekend.  

În jur de 200 de gorjeni cu coronavirus sunt internați, în acest moment, în spitalele din Târgu-Jiu și Târgu-Cărbunești. Șeful DSP Gorj, Narcis Stoian, spune că s-a discutat, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, și varianta ca un al treilea spital din județ să preia bolnavii de COVID-19, în cazul în care cele două unități nu vor mai face față.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here