LIFE

Nadine revine pe TV. La TVR

Nadine se întoarce pe TV după aproape patru ani. Actriță, cântăreață și realizatoare TV, Nadine va prezenta o nouă emisiune de divertisment care se va numi exact ca ea, ”Nadine”, anunță paginademedia.ro.

Emisiunea „Nadine” va debuta pe 14 octombrie, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.35.

„Nadine şi sora ei au fost abandonate la o vârstă fragedă de bunica lor, care l-a păstrat doar pe fratele lor. Nu este prima şi nici singura dificultate din viaţa ei. A mai trecut prin situaţii limită cu curaj şi le-a depăşit cu brio”, anunță TVR într-un comunicat.

Deşi a făcut şcoli de actorie şi alte specializări în America, şi a devenit cunoscută cu Şcoala Vedetelor – lansată la TVR de Titus Munteanu – Nadine a reluat cursurile la liceu. Este în clasa a XI-a şi nu îi este ruşine să vorbească despre şcoală la 40 de ani.

Pe 14 octombrie, la TVR 1, în debutul show-ului, alături de cunoscuţi specialişti şi vedete, Nadine lansează tema săptămânii: „Cum scăpăm de ruşinile închipuite?”. Printre invitaţii ei se vor număra: Amalia Năstase, care a slăbit spectaculos, Dan Helciug, care ne va învăţa, în calitate de părinte, cum se face un slime perfect, stomatologul vedetelor Jona Yousif, chirurgul plastician Dana Jianu, Mirela Retegan, cu cel mai recent proiect al ei, dar şi actriţa Tania Popa.

Ultima emisiune prezentată de Nadine a fost ”Vorbește lumea”, alături de Sore, Vica și Cove. În ianuarie 2016, când emisiunea s-a întors din vacanță, cele trei prezentatoare au fost înlocuite cu una, Adela Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here