Muzicale

naBBoo feat. Eneli – Out of my mind

Nabboo ne-a propus, pentru vara aceasta, o nouă piesă intitulată “Out Of My Mind” având-o ca invitat pe Eneli, NaBBoo ocupându-se și de productie.

Pe numele real Ileana Popescu, artista Eneli spune că ”deși în cei patru ani de liceu am studiat la un profil real de mate-info, am fost mereu atrasă de artă, de aceea am participat la numeroase concursuri și spectacole”.

Ileana Popescu a început să cânte într-un cor de biserică, la vârsta de 5 ani, însă a trecut la lucruri mai serioase la vârsta de 14 ani, când s-a înscris la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu, orașul natal, unde a urmat 3 ani de cursuri de canto-muzică ușoară. A continua apoi cu aproape un an de de cursuri la o școală privată de canto din București.

În 2013, când încă era la Târgu-Jiu, a înregistrat cover-ul pentru piesa „Who You Are”, aparținând lui Jessie J, pe care l-a postat pe YouTube unde a trecut de câteva mii de vizualizării, ceea ce a făcut ca numele ei să fie menționat prin mai multe articole și să ajungă inclusiv în showuri TV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Liliana Cretu

    Cum adica „Nabboo s-a ocupat si de productie”?! Nabboo s-a ocupat exclusiv de productie, iar Eneli a facut restul-adica linia melodica si versurile! A, si a si interpretat.

Comment here