Muzicale

naBBoo feat. Eneli – Out of my mind

Nabboo ne-a propus, pentru vara aceasta, o nouă piesă intitulată “Out Of My Mind” având-o ca invitat pe Eneli, NaBBoo ocupându-se și de productie.

Pe numele real Ileana Popescu, artista Eneli spune că ”deși în cei patru ani de liceu am studiat la un profil real de mate-info, am fost mereu atrasă de artă, de aceea am participat la numeroase concursuri și spectacole”.

Ileana Popescu a început să cânte într-un cor de biserică, la vârsta de 5 ani, însă a trecut la lucruri mai serioase la vârsta de 14 ani, când s-a înscris la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu, orașul natal, unde a urmat 3 ani de cursuri de canto-muzică ușoară. A continua apoi cu aproape un an de de cursuri la o școală privată de canto din București.

În 2013, când încă era la Târgu-Jiu, a înregistrat cover-ul pentru piesa „Who You Are”, aparținând lui Jessie J, pe care l-a postat pe YouTube unde a trecut de câteva mii de vizualizării, ceea ce a făcut ca numele ei să fie menționat prin mai multe articole și să ajungă inclusiv în showuri TV.

Comments (1)

  1. Liliana Cretu

    Cum adica “Nabboo s-a ocupat si de productie”?! Nabboo s-a ocupat exclusiv de productie, iar Eneli a facut restul-adica linia melodica si versurile! A, si a si interpretat.

Comment here