Din JudetStirile Zilei

N-a mai suportat frigul din casă! O fetiță de 11 ani și-a dorit lemne de foc, de ziua ei

Caz impresionant la Scoarța. După câteva zile de tremurat în casă, o fetiță de 11 ani le-a spus prietenilor că-și dorește lemne pentru foc drept cadou de ziua ei.

Cazul a fost făcut public pe rețelele de socializare. Impresionați, oamenii care i-au aflat dorința au sărit în ajutor. Curtea casei sărăcăcioase, în care locuiește micuța Gabriela,  s-a umplut de lemne. Fetița a primit, pentru prima dată în viața ei, și un tort de ciocolată. Cea care i l-a adus a fost băcița Mărioara Babu, de la stâna de pe Transalpina.

Mărioara Babu, a cărei stână a fost incendiată complet toamna trecută, a promis că, de acum încolo, va avea grijă permanent de Gabriela.

Fetița, Gabriela Martin, a povestit că zile întregi a dormit în frig și n-a mai putut suporta. Lemnele, pe care părinții săi le strânseseră pentru iarnă, s-au terminat de la începutul anului.

Fetița, de 11 ani, din Scoarța va merge de luni la școală. Gabriela spune că, pentru ea, școala online a fost un alt chin. Din cauza sărăciei, pentru a nu se face de râs cu imaginile din locuința sa, îi spunea învățătoarei că are camera defectă la calculator.

Tatăl Gabrielei, Mihai Martin, a rămas fără locul de muncă la sfârșitul anului trecut și nu a mai avut bani pentru lemne.

La poarta familiei Gabrielei sosesc zilnic oameni care îi aduc alimente, haine sau bani. Printre ei s-a aflat Daniela Cârjan, cea care a făcut publică dorința fetei pe rețelele de socializare și care îi promite micuței o surpriză de ziua sa.

Comment here